הנני גרושה+2נפסקו לי מזונות של 2800 שח.. אנחנו עדיין בהליך משפטי על חלוקת הרכוש....הגרוש ברח לחו"ל ואינו משלם מזונות...הדירה שבבעלות שנינו מושכרת ע"י לדיירים.....מה הדרך המהירה ביותר לקבל מזונות לילדיי??תודה
גלית היקרה
אם בעלך ברח לחו"ל הייתי מגישה תביעה לתפיסת חלקו בדירה והעברתה אליך במלואה כנגד תשלום מזונות הילדים
זה קצת יותר מורכב אך זה הרעיון הכללי
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
גלית שלום,
אם את מרוצה משכה"ד שאת מקבלת עבור המזונות הרי שאת מסודרת וכל שיש לך לעשות זה לדאוג שהנכס ימשיך להיניב.
במקרה שאת לא מרוצה אבל יכולה להסתדר, הייתי מבקש מביהמ"ש למכור את הנכס בדרך של כינוס כשאת קונה את חלקו אבל לא משלמת לו אלה מקזזת מהחוב.
ובמקרה שאת לא מרוצה וצריכה כסף, לבקש מבית המשפט למכור את הנכס לצד ג' לעקל את חלקו בתמורה לטובת מזונות ופשוט להוון את כל התקופה או פשוט למשוך את הסכום מידי חודש בחודשו.
בהצלחה,
יואב תם, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
הדיירים שגרים בשכירות בדירה המשותפת...מעבירים כנראה את הכסף אליו...לי אין כל נגיעה בענין
ראשית את העוול הזה את חייבת לתקן בדרך של פנייה לדיירים מיידית עד כדי פינויים מהדירה ובהמשך תפעלי עפ"י החלופות שמניתי בתשובתי הקודמת.
בהצלחה,
יואב תם, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
טענתם שהם עשו חוזה איתו ולא איתי...האם ניתן להוציא צו פינוי או גילוי מסמכים????
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר