יש תביעת משמורת-אחת וביטול מזונות-שניה.הייתי מעוניינת לפנות שעקב(לפרט נסיבות) זה וזה וזה אין לי עינין להמשיך.ברור שאני נתבעת.אבל מה בעיה-שיקבל את הרצוי(הוא כבר לקח בלי אישור,אז רק שישימו חותמת ויצא מחיי).ואציין שלא יפסקו לי הוצאות.זה כל הבעיה.הפחידו אותי שאם לא היו נוהגים לפסוק הוצאות לכי עד הסוף(עו"ד מסיוע לא משנה מה יחס) ומקסימום לא קרה כלום.
האם ניתן לעשות כך(להרוויח שפיות וכסף אם לא יפסקו)?
כי עו"ד מסיוע משכה אותי עד השלב שהצד השני הגיש תצהיר עדות.אין לה זמן לקיים פגישה של 4 כפי שהמליצו לי לצורך פשרה(לא שזה יתרום בגלל האישיות הצד השני).והיא דורשת רק תשובה אם אני אגיש תצהיר אם או בלי דו"חות כספיים.לא מוכנה שיחטטו לי בחיים כי לא דורשת כלום.היא חוששת שהשופטת מאוד תתעצבן ואחריות שלי.אז אני אומרת שפתרון לא להגיש שום תצהיר,לא אם,לא בלי,לא דיון ולא נעליים.פשוט תנו לו מה שהוא כבר לקח ולא להאניש אותי כספית.
תודה מראש,צריך תשובה בהולה.ואם כן,זה נחשב הודעה/בקשה על....?
מ
אם הבנתי נכון את מוכנה לתת לתובע 100% מתביעתו.
במקרה זה ,אין בעיה שעו"ד מטעמך תודיע כי את מסכימה למלוא תביעות התובע ולכן יש לת תפסק דין ולסיים את התיק ללא צו להוצאות.
רק שימי לב שאת אכן מסכימה לכל הצווים ואינך פוגעת בעצמך
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
בתצהיר הוא דורש דברים שלא הזכיר בכתב תביעה.אז אני מניחה שלא יקבל-נכון?בינתיים הוא דורש ביטול מזונות+הוצאות חריגות,הייתי מאוד מתעקשת להכניס-רק בהסכמה כי שמיים הם הגבול ללכת כל יום ולהוציא "חריגות".אני חוששת שיתנו לו גם ככה הכל...יש חובות ישנים שקשה לדעת מה תעשה שופטת.בדיון הקודם לא הסכימה לוותר לו...
אז השאלה הקשה אם רוצים להתווכח על חובות צריך להגיש תצהיר עם מסמכים כמו שנדרש?למרות ששזה לא קשור להיסטוריה?כי ככה ביקשו?איך לדעת אם לא אפגע בעצמי יותר אם אלך עד הסוף ויפסקו 20K אלף הוצאות?זה קזינו...
קיבלתי גם המלצה לכתוב בתצהיר שמבקשת לא להעביר מסמכים לצד שני-אבל אני צריכה לתת לו העתק?לא מציאותי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר