אני גרוש + 2 ילדים. אני וגרושתי היינו במאבקים גם לאחר קבלת הגירושין, שמה שנשאר היה להילחם זה על הבית + הסדרי ראייה שמעולם לא עמדה בהם תמיד העלילה והסיטה נגדי מאדם נורמטיבי נהפכתי לאדם אלים ,סוטה וכו'.
התקיים דיון בבית הדין הרבני בנוגע לדירה, שבו נפלתי ומאז הסתבכתי, העברתי את זכיות הבית לגרושה לטובת הילדים וקיים סעיף נוסף שבו מצוין שהאם יכולה לדרוש הגדלת מדור שבתום לב לא שמתי לב לסעיף הנ"ל ולא רחוק היה הרגע בו היא בקשה הגדלת מדור.
יש לציין ששילמתי מזונות עד לרגע בו היא ביקשה הגדלת מדור שאין בידי משגת לשם סכום גבוהה שכזה ועוד כאשר מצורף תלוש המשכורת.
איני מתקדם בחיי לשום מקום ולאף אחד לא אכפת לקחתי עו"ד לרבני והוא אמר לי אל תדאג תמיד נוכל לדון בעניין המדור. בולשיט אחד גדול.
האם ניתן לעשות משהו בנידון ?
מ
הפרטים שמסרת כללים מדי ואיני יכולה להשיבך.
מתי ניתנה החלטת בית הדין? ניתן להגיש ערעור עליה או חלף מועד הערעור?
ניתן להגיש תביעה להקטנת מזונות עקב מצבך הכלכלי.
אתה צריך לגשת לייעוץ פרטי בכדי שעו"ד יוכל לעיין בכל החומר ולתת לך ייעוץ מושכל יותר.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
ראשית תודה על תגובתך.
שנית ההחלטה ניתנה לפני כשנה ומועד זמן העירעור עבר. התייעצתי עם עו"ד ולדבריו הסכום שניתן להפחית הוא מזערי בערך בין 200-300 ש"ח.
עדיין שאלתי היא ברגע שהעברתי לגרושה את הבית + תכולתה מדוע אני צריך לשלם מדור?
ובכדי לגשת לעוד עו"ד זה כסף שאין לי ושוב אני נופל בין הכיסאות. גם כאשר הגעתי למספר דיונים לבד השופטת לא אהבה זאת אך הם לא מסתכלים שיש לנו האבות לשלם גם מזונות וגם שאין את האפשרות ללכת אחר שיגעונות הנשים ושוב למרות הכול הייתי משלם מזונות בזמן ואיני רואה את ילדיי!!!
אז אם יש משהו קצה אור שיכול לעזור אודה מאוד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר