שלום רב,
אני ואשתי פרודים מזה 3 שנים.
תביעתי לגט נדחתה לפני כשנה וחצי, לאחר שנקבע שלא הוכחתי עילה לגירושין ולאחר שהאישה הביעה הסכמה להתגרש, אף רק אם אוותר על תביעתי בביהמ״ש לענייני משפחה לפירוק שיתוף (נשיאתה במחצית החובות המשותפים), דבר שהתנגדתי לו.
בדיון שהתקיים, לא מזמן, בביהמ״ש לענייני משפחה בעניין מזונות זמניים נכתב מפי האישה כי אינה מעוניינת לחיות עמי ואינה מעוניינת לקיים עמי יחסי אישות.
שאלתי היא האם, במצב דברים זה ונוכח דברים אלה של האישה (מורדת), קיום יחסי אישות עם נשים אחרות, במידה שיוכח כזה בביה״ד, יביא לחיוב שלי בתשלום הכתובה או שאני יכול להפסיק לחשוש ולהתחיל לפרסם באתרי היכרויות ואחרים מודעה שלי עם תמונה כמי שמעוניין בקשר זוגי או מיני.
תודה מראש ואני מודע לכך שהייעוץ שניתן כאן אינו מחייב ואינו מהווה תחליף להתייעצות משפטית אישית.
מוטב לאור המצב כי תוכיח לבית הדין הרבני שאשתך אינה רוצה לקיים עימך יחסי אישות ואינה רוצה לחיות עימך וזאת על פי פרוטוקול בית המשפט לענייני משפחה כך תהיה פטור מתשלום כתובתה , מזונותיה ואף היא תחויב בגט ,,, מכאן הדרך תהיה קצרה לגירושין .
עורך דין מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר