במשך השנה האחרונה עזרתי והצלתי גם ממוות בחורה בגילאי השלושים שנפלה לפני מספר שנים לאלכוהול, משפחתה לא הבינה שיש לה בעיה וחשבו שזה יפתר אקמול ושינה דבר שלא היה נכון ואני נלחמתי נגדם שהיא זקוקה לטיפול מקצועי ...לפני מעל חודש נכנסה בהסכמה לטיפול בקהילה טיפולית לנשים בלבד...יש לציין שעם הזמן נהפכנו לבני זוג לא נשואים...אבל במקום ההוא אומרים שהביקורים מיועדים למשפחה מקרבה ראשונה וביקורי המשפחה נועדו לוודא שהיא שם וחסר לה שהיא תחזור לביתה על סמך פעמים קודמות...לעומתי שאני בה לעודד לתמוך ובא מהאהבה ...האדם שהיא אוהבת ותפנה אליו בכל עת זה אני ורוצים לבנות את חיינו יחד לאחר הטיפול ..ובמקום ההוא לא מבינים את זה...
היא מעוניינת רוצה שאבוא ואתמוך בה.
באתר שלהם מצויין "שבאופן עקרוני אנשים מקרבה ראשונה או אחרים משמעותיים אשר מהווים מערכת תמיכה חיובית עבור האישה" רשאים לבקרה...יש לציין שמלבדי ומשפחתה אף אחד לא יודע איפה היא.
מה עלי לעשות מבחינה חוקית ...לחכות שנה בסבלנות...בבקשה תנו לי כיוון הגיוני וישים...תודה ושנה טובה
אריה
ניתן לעשות פסק דין שאתם ידועים בציבור ועם פסק דין מבית המשפט כבעל קרבה תוכל להיכנס.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר