שלום,אני נשואה שנים רבות ודי ברור לי שבעלי מסתיר כספים ומזרים הבייתה כרצונו.יש לנו שני ילדים כבר בוגרים.לאחרונה הגיע דואר מהבנק שבעל כרטיס דיינרס קלאב לא הצליח לבצע חיוב חשבון שלהפתעתי הוא חשבון של בעלי לבד.אי ההצלחה נבעה ממספר זהות לא נכון.בעלי אמר שפעם פתח חשבון כאשר רבנו ואין שם כסף בכלל.וכנראה שמישהו ניסה לחייב אותו.העניין לא ברור לי ומריח רע.מה אני יכולה לעשות כדי לברר על כספים כאלה?תודה.
הסוגיה שהינך מעלה אכן מצערת ומעידה על חוסר אמון והברחת רכוש ... יחד עם זאת אין צורך להסלים את המצב בסכסוכים שיעיבו על הקשר אלא ללכת ליעוץ זוגי תוך פתיחות וניסיון להבין מדוע בעלך נוהג כך ולבקש ממנו לחשוף את האמת ופתיחת דף חדש .
בהצלחה
עורך דין מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
תודה על תשובתך,התחננתי בעבר שנלך ליעוץ.אינו מוכן.לבעלי יש נטייה להסתיר דברים רבים,לא רק כסף.למשל,אם הוא מתאמן בחדר כושר,הוא יסתיר זאת כדי שאני לא אדרוש גם מנוי כזה.מעין תחרות שלו בי על להראות יותר טוב ממני,לחוש שליטה,להשאיר אותי חסרת אונים.מאידך,משכורתי הקטנה נכנסת כולה לחשבון המשותף.לי לא נותר שקל בסוף חודש.לו תמיד יש כסף.איך אפשר לחיות כך?
ברוח חגי תשרי , נסי בכל זאת לתאם עימו פגישה אצל יועצת זוגית , עשי רשימה של כל המעיק עלייך ... במידה ולא ירצה לשתף פעולה את יכולה לפתוח הליך של יישוב סכסוך בבית משפט לענייני משפחה ואז זה יחייב אותו לשיתוף פעולה והצהרת כוונותיו לשלום בית ושיקום מערכת הנישואין ..
בהצלחה
עו"ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר