אני ופרודתי בתהליך סיכום הסכם פשרה. הדירה שבבעלותנו תישאר בידיה אך היא תעביר לידי סכום מסוים תמורתה תוך X זמן. איך אני יכול להבטיח בהסכם כי היא אכן תשלם לי בזמן? כיצד ניתן לעגן זאת? אשמח לרעיונות - אני פשוט חושש שמא בתאריך הנקוב היא תאמר שאין ברשותה כסף ואז אני עומד בפני שוקת שבורה. מי מסייע לי במקרה כזה, הרי איש לא יזרוק אותה מדירה עם שלושה ילדים...
פלוני
בעקרון יש לרשום שאם היא לא תעמוד בהתחייבותה מתבטלת מסירת החזקה לידיה וזכויותיך יושבו לך בהתאם לחוק ובשל הפרת חיובה ואתה תהא רשאי לתבוע פירוק שיתוף בדירה וכן פיצוי בשל כל נזק ו/או עלות של שכ"ט עו"ד , שמאי ,אגרות בימ"ש וכל הוצאה אחרת שתהא לך בשל ההליך,יקוזז מחלקה שלה בדירה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום. האם במצב הפרה מצידה היא יכולה לקבל חזקה בדירה? בית המשפט בכלל יפנה לפנות אם וילדיה מהבית חרף הסכם שאושר??
מאחר ולצורך העברת חזקה עליך לחתום על יפוי כוח בלתי חוזר מה שניתן לעשות הנו לקבוע בהסכם שיפוי הכוח לא יימסר לידיה אלא לאחר מתן מלוא התשלום לך
ואז הדירה לא תעבור על שמה בפועל עד גמר תשלום ועדין יהיו לך זכויות בעלות בדירה .
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר