אני גרוש וביתי בת 9 גרה עם אמה. החודש האימא עברה עם הילדה לעיר לוד . עד עכשיו הילדה גרה בבת-ים סמוך אליי והייתי רואה אותה 3 פעמיים בשבוע כולל לינה.הילדה גדלה אצל אמא שלי והיא מפונקת ומקבלת כל מה שהיא רוצה .(נכדה יחידה ) . ביום הראשון שלה אצל האמא בעיר החדשה התקשרה הילדה לדודה ואליי ובכתה נורא כי היא לא רוצה להיות שם ....גם ביום שני כך היה שוב היא בכתה ללא הפסקה....יש לציין שהאמא של הילדה חיה עם ערבי ויש להם תינוק ממנו...
כולם לוחצים עליי שעקב הבכי של הילדה אני צריך לקחת אותה אליי ולהלחם עליה להוציא אותה מהאמא שלה ולגדל אותה בעצמי...
האם יש לי סיכוי לעשות את זה ??? אם אגיד לילדה לפנות ליועצת ולספר כי לא טוב לה אצל אמא זה יעזור???
מחובתך לאור המצב לערב מיידית את יועצת בית הספר , לפנות לרווחה -פקידת סעד ולמנוע את הסבל לילדה .
מעבר לכך אתה יכול להגיש בקשה בהולה לבית המשפט ולבקש שהילדה תהיה במשמורת שלך לאור המצב המתואר !
טפל בנושא בדחיפות למען ילדתך ותיעזר בעו״ד מקצועי בתחום המשפחה !
עורך דין מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
לירון
חד משמעי ניתן לתת לך משמורת.
אמנם ,גיל הילדה גבולי עד טוב - אבל בתיאור שאתה מתאר ,שאתה אב פעיל, והיום הילדה עברה למקום מרוחק שמונע ממך הסדרי ראייה רחבים ואף הסבתא, שהייתה מאוד בתמונה לפתע מתאדה לה ....
בהחלט עליך למהר להגיש תביעת משמורת עם צו להורות על השבת הילדה למערכת החינוכית הקודמת שלה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר