היי,
אני גרושה כשנה והילדים נמצאים במשמורת משותפת כשהסדרי הראייה עם הגרוש שלי הם שיום אחד בשבוע בילדים לנים אצלו, ויום אחד בשבוע הם נמצאים איתו מספר שעות וחוזרים לישון אצלי בבית, ושבת אחת לשבועיים. הגרוש מתחתן בשבוע הבא עם החברה שלו והיא נמצאת בהריון.
אני גרה עם החבר שלי.
אתמול קיבלנו מכתב הביתה ובו כתוב שהגרוש שלי תובע את הבן זוג שלי. במכתב הוא טוען כי מישהו ברחוב עצר אותו ואמר לו שבן הזוג שלי מקלל את הילדים (דבר שלא היה ולא נברא מעולם. אני נגד קללות, והגרוש שלי יודע את זה היטב!)
הגרוש שלי הוא אדם שתלטן ובכל פעם שצצה לו הזדמנות הוא תובע, וזו כנראה עוד סיבה למסיבה בשבילו.
יש לציין שהוא ציין במכתב התלונה שלו את שם האדם שאמר לו את זה כביכול (אדם שאיננו מכירים את שמו ואין לי מושג מי הוא). השאלה שלי היא מה השופטת יכולה להחליט לגבי העניין המגוחך הזה? והאם ניתן לתבוע חזרה על דבר שקר והאם ניתן לדרוש לזמן למשפט את אותו האדם שבו הגרוש שלי השתמש בשמו? והאם ניתן לדרוש מהגרוש שלי לשלם עבור הטירחה ואיבוד יום עבודה בגלל זה?
אודה לתשובתך המהירה.
הגרוש שלך צריך להוכיח את תביעתו ובמידה שנקב בשם יש להביאו לעדות בבית משפט , ניתן להגיש תביעה נגדית ולחייב בהוצאות ...
רצוי להיעזר בעורך דין בתחום דיני המשפחה .
עורך דין מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר