שאלה דחפהההההההה לי ביותר יש לי פסק דין למזונות על שני ילדי הגדולים בפסק הדין נכתב שהמזונות ישולמו כל חודש לחשבון בנק שלי לאחר תקופה קצרה מאוד מקבלת פסק הדין(12/09התקבל הפסק דין) עוקל חשבון הבנק שלי ואז בהסכם הדדי עם אחותו של הגרוש שלי שהיא האפוטרופוסית עליו המזונות היו מועברים עלי ע"י הפקדת מזומן בזמן כל התקופה הנ"ל קיבלתי את המזונות ללא הפרשי ההצמדה ויוקר המחיה כמו שנכתב בפסק הדין וכן לא קיבלתי חצי בחצי את כל התשלומים הנוספים כפי שמגיע לילידי למרות שידעתי על ההוצאות האלו מראש ואף העברתי קבלות ולכן תבעתי הפרשים הוא קיבל את התביעה וביום שישי האחרון הם הודיעו לי שיפסיקו להעביר לי את המזונות דרך הדואר אלה רק לחשבון הבנק כדי שזה יעוקל כדבריהם אני מאוד חוששת מזה במידה והכסף יעוקל לא אוכל לשלם שכירות ואזרק לרחוב מה אני כן יכולה לעשות ?.הבנתי שבבית המשפט התיק כבר סגור ולכן זה בעיתי להגיש בקשות דחופות בתיק אודה על עזרתכם בדחיפות התשלום החודשי מתקרב מאוד ואני חוששת להישאר בלי הכסף
שרון
כפי שגם עניתי לך במסרון - אני מציעה לך לפתוח חשבון חדש תחת שם אחר, בו יהיה לך יפוי כוח להשתמש.אם זה ע"ש אימא , חברה או אדם אחר שאת סומכת עליו.
מסרי את פרטי החשבון החדש והורי כי לשם יפקידו את המזונות.
מעבר לכך, תמי דניתן לפנות לביהמ"ש בעניין זה אך זו אכן פנייה לביהמ"ש הדורשת תשלום אגרה ואולי תשלום גם לעו"ד.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר