שלום
האם טענת :אין בית דין יכול לבטל דברי בית דין חבירו אלא אם כן גדול ממנו בחכמה ובמניין" יכולה להטען בבית הדין הרבני?
ועוד כידוע אישה פסולה לעדות איך בית הדין הרבני מקבל אישה וגובה ממנה עדות/עורכת דין או בעלת דין בעצמה?
משה
לא ממש הבנתי את מהות השאלה ולכן, אני מתנצלת אך איני יודעת מה ובאיזה סיטואציה אתה רוצה לטעון טענות אלו?
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
מה שקורה הוא דבר כזה:יש הסכם גירושין שאושר עי בית הדין הרבני במעמד 3 דיינים התגרשנו וכרגע האישה הגישה בקשה לבית הדין לביטול הסדרי הראיה בטענה שאני מפר סעיפים שבהסכם בית הדין נענה לבקשה וביטל לי את ההסדרים עד לקבלת החלטה אחרת אבל מי שביטל את ההסדרים היה דיין אחד בלבד וכאן רצוני לטעון שאין בית דין יכול לבטל דברי בית דין חברו אלא אם כןגדול ממנו בחכמה ובמניין בהתקיים שתי תנאים אלו יחדיו רק אז ניתן לבטל החלטה.
באשר לשאלה השניה איך בית הדין הסתמך על עדות האישה ובאה כוחה שהרי נשים פסולות לעדות האם אני צודק בטענות אלו בבית הדין הרבני?
משה - עכשיו הבנתי...(:
שאלה א - אתה יכול לטעון.
שאלה ב - אינה נכונה עובדתית.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר