אני נשואה בשנית מזה 12 שנה בעלי התעלל בי מילולית ופיזית, לא פניתי בעבר למשטרה אבל בפעם האחרונה שהוא חנק אותי ודחף אותי מחוץ לבית פניתי למשטרה והוא קיבל הרחקה מהבית ל7 ימים פניתי גם לבית המשפט לעניני משפחה לפירוק שותפות. בעלי הקדים אותי בבית דין רבני .כרגע הטיפול בנושא נמצא בשתי ערכאות, השאלה שלי היא מאחר ויש לי הסכם ממון מלפני הנישואים שבו נאמר שהדירה הראשונה שייכת לי בלבד ובמידה שאמכור אותה וניקנה דירה אחרת הסכום של הדירה ההיא שייכת לי,בלבד ,אבל בחוזה שקנינו את הדירה החדשה ביחד לפני 7 שנים לא ציינתי זאת ובעלי רוצה מחצית הדירה. מה הסיכוים שלי למימוש מה שמופיע בהסכם הממון? עכשיו יש לי שאלה נוספת לבית הדין הרבני בעלי הולך להביא עדים שאני ההיתי נשואה כשהוא ניהל אתי רומן לפני הנישואים איתו כמובן שזה לא נכון והסיבה שהוא לא רוצה לשלם את הכתובה הוא ממציא את זה, למרות שהוא פתח בהליך הגירושים בבית הדין הרבני,שם הוא מרגיש חזק בגלל שיש לו גיס אב בית דין שנותן לו יעוץ כיצד אני אמורה להיתמודד עם השקרים וההשמצות שלו בבית הדין הרבני שהם מפלים את הנשים במצבים האלה. בעלי לא נמצא בבית מזה חצי שנה והוא חזר לגור אל גרושתו מיד לאחר ההרחקה שעשיתי בגלל האלימות הפיזית בי הוא לא חזר הביתה שזאת בגידה בפני עצמה כמובן שהוא אמר לי שלו מותר ולי אסור את נשארת עגונה, אני לא מוכנה לתת לו גט ,עד שלא אדע מה קורה עם הרכוש המשותף יכול להיווצר מצב שיחייבו אותי לתת לו גט בגלל ההשמצות שלו?
ציפורה[
יחייבו אותך בגט רק אם הוא יצליח להוכיח טענותיו מעל לכל ספק. אם אין אמת בדבריו - אני לא רואה איך הוא מוכיח זאת.
לדעתי, הרישום בהסכם הממון גובר על הרישום בטאבו - צריך לראות איך ההסכם ממון מנוסח.
בהצלחה ותהיי חזקה
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר