אני נשוי -6- שנים =שני ילדים 1-בת בת 6 והשני בן בגיל
פרוד כשנה לאחר בריחת האשה
הנה פסק בה"ד כדלהלן
א. הבעל ימשיך לשלם את תשלומי המשכנתא.
ב. הבעל חייב לשלם לאשה עבור מזונות זמניים לשני הילדים סך של 2,000 ₪ לחודש, החל מיום 1/6/12.
ג. מאחר ותשלום המשכנתא הינו גם על חלק האשה שבדירה, ובהתחשב בכך, הבעל יהיה זכאי לקבל החזר של שני שליש מהתשלומים אותם הוא משלם על חלק האשה בחוב המשכנתא החל מיום 1/6/12 ,החישוב יעשה בעת מימוש זכויות הצדדים בדירה.
ד. בענין שלום הבית, על הצדדים לנהל משא ומתן על עתיד חייהם המשותפים ויודיעו לבית הדין על תוצאותיו.
ה. עד כאן
לגבי תשלום המשכנתא שפסק בה"ד ובנימוק שאני הצהרתי בבה"ד שאני מסכים
1]הבעיה היא שמעולם לא אמרתי זאת . >רק כששאלו אותי אם אני משלם בנתיים, >עניתי כן! < ותו לא
מה עושים?
2] לגבי הדירה שעומדת בנתיים ריקה השאלה ; אם אכנס לדירה עם מנעול חדש, האם זה יתן לי עדיפות משפטית?
3] האם יש לאישתי זכות לתבוע מדור כשיש לה את הדירה ריקה ומוכנת לקליטה?.
זקן
אם הדירה פנויה, ואני אומרת זאת בזהירות כי איני מכירה את נסיבות התיק כלל וכלל, ואין צו כנגד כניסה לדירה - נראה כי אתה יכול להיכנס אליה.
אין טעם להותירה ריקה.
אי אפשר לחייב את אשתך להתגורר יחד אתך, אך כמובן שבית הדין ייקח בחשבון את התנהלותה לעניין שלום בית ,מזונותיה ושאר זכויותיה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר