בני בן ה-13 הביע רצון לעבור לאביו. מדובר בילד מניפולטיבי, שמניעיו למעבר מגיעים ממקומות שאינם קשורים אלי או אל אביו. הוא בקשרים מצויינים איתי. אביו משך כל השנים ראה אותו סופי שבוע אחת לשבועיים ומחצית מחופשים למרות הסדרי ראיה נרחבים שנקבעו. רצון הילד נובע מרצונו לעבור לבית ספר ויישוב חדשים ואינו קשור להתנהלותי כאם או לאביו. אני מתגדת והאב מעוניין. אני לא רוצה להגיע לבתי משפט, ושוקלת, למרות שברור לי מעל ומעבר לכל ספק שזו אינה טובת הילד, לוותר, הן בשביל שהילד לא יזהה אותי כדמות הרעה והן כדי לא להכנס למאבק שיקלקל את היחסים. מה הדרך הטובה היותר לפתור את זה? האם בית משפט יאשר מעבר כזה על סמך רצון הילד והאב, למרות שתפקדתי כאם לתפארת לדעת כל הסובבים? במידה ואני מחליטה לתת לזה הזדמנות- מה עלי לעשות כדי להגן על עצמי. כיום אני משמורנית מלאה על היילד, ובהליך משפטי מול אבי שני ילדי האחרים (גם על המשמורת).
מבין את מצוקתך ומנגד את רצון הילד , לפיכך ממליץ לך לעשות זאת דרך בית המשפט ועו"ס של יחידת הסיוע של בית המשפט .
הם יסייעו ,יכוונו ,ימליצו ויתנו לכך גושפנקא בכתב לכל ההליך וכן ,הכל יהיה מתועד בבית המשפט ...
עו"ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר