בעלי לא השיב על על התביעה שהוגשה (נקבע דיון בעוד חודשיים וחצי) ועורכת הדין ממליצה להגיש בקשה למזונות זמניים. בכדי להגיש את הבקשה עלי לשלם סכום נכבד. הבעיה היא שבעלי נמצא כרגע במעצר בית (בשל אלימות במשפחה) ואין באפשרותו לשלם. כמו כן הייתי מעדיפה לשלם עבור מה שהכרחי בלבד בשל קושי כלכלי. האם כדי להגיש את הבקשה למרות מה שתארתי?
גלי
בעקרון בקשה זו הי אחלק בלתי נפרד מתביעת מזונות והעובדה שעורכת דינך מבקשת על זה שכר נוסף - מטרידה.
רצוי להגיש בקשה זו, כי אז כבר פשוט יהיה לך מזונות זמניים אך ניתן בהחלט להמתין עד הדיון.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה על התשובה המהירה אך ברצוני לברר עוד בקשר לכך שלבעלי אין הכנסה בשל היותו במעצר בית... במידה ואגיש את הבקשה למזונות זמניים ואין לבעלי כל הכנסה האם הבקשה תוכל להתממש? האם יש לבקשה משמעות כלשהי במצב זה? כמו כן עו"ד טוענת שבמידה ולא אגיש את הבקשה השופט יכול לחשוב שאין לי בעיות כלכליות ואני מסתדרת. האם אוכל לטעון שלא הייתי מעוניינת בהוצאה כספית נוספת להגשת הבקשה כאשר בעלי ללא הכנסה ולא יכול לשלם בכל מקרה את המזונות הזמניים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר