בחודש ספטמבר האחרון אשתו של גרושי השליכה עלי ועל בתי בת ה9 אז נעליים, קיללה וגידפה אותנו. גרושי קילל אף הוא והחל רודף אחרינו. אמו שהיתה עדה למקרה עמדה מן הצד ולא עשתה כלום אני ובתי ברחנו ותוך כדי ריצה צלצלתי למוקד 100 ואחרי שאביו עצר בעדו ניתקתי את השיחה. גרושי עובד בשבכ ויש לו המון כוח. הוא ניגש למשטרה והגיש עליי תלונה שקרית ואמר שאני זו שתקפתי וקיללתי וכו׳. לאחר שנחקרתי במשטרה התיק נסגר מחוסר עניין. בזמנו יעצה לי השוטרת להוציא צו הרחקה ממנו ומאשתו. לא עשיתי זאת מפחד להרגיז אותו ואולי הוא יחליט לעשות דברים יותר חמורים. האם אני יכולה אחרי שנה כמעט לבקש צו הרחקה על סמך המקרה דאז? כמו כן יש ברשותי צילום וידאו מלפני 4 חודשים שהוא רודף אחרינו עם רכבו ומסכן את חיינו. האם זה תקף אחרי כל כך הרבה זמן???
את מתארת בדברייך מעשים חמורים ומסוכנים ביותר , השיהוי אינו מטיב איתך
כשרוצים להוציא צו הגנה /הרחקה יש להוציאו מיידית לאחר הארוע , יחד עם זאת עם יש בידייך אוסף של תרחישי אלימות מילולית או פיסית המסכנים אותך ואת ילדתך , גשי לבית משפט בקרבת מקום מגורייך והגישי צו הגנה , זה הליך מהיר ויוצא כנגדו מיידית צו הרחקה בהוראת בית המשפט .
עו״ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר