יש לי 3 ילדים עשינו הסכם ברבנות ובשעתו הסכמנו על 3600 ש"ח צמוד למדד שהגרוש לא משלם חוגים ותשלומים לבי"ס הסכמתי מאחר והסכמי הראיה היו גם כל שבת שניה חופשות וכו' בפועל הוא לוקח אותם כל שבת שניה רק לשעות ספורות בלי שינה בלי חופשות לעיתים נדירות אחד מהם ישן אצלו , הוא מתרץ זאת בתירוצים שונים , שאלתי היא האם אני יכולה לבקש הגדלת מזונות ואת ההצמדה למדד כמו שקבענו בנוסף? עקב הגדלת ההוצאות שיש לי מאחר והוא כמעט ולא לוקח אותם? והאם בגלל שההסכם נחתם בבית הדין הרבני אני לא יכולה לתבוע מזונות מוגדלים בבית משפט? ועוד שאלה האם את המדד שהוא לא משלם ותשלומים חריגים רפואיים אני יכולה לבקש דרך הוצאה לפועל?
דנה שלום
ראשית לגבי הצמדה והוצאות שהוא לא משלם ורשומות בהסכם בוודאי שאת רשאית לפנות להוצל"פ.
שנית, לגבי הגדלה בכדי לתת תשובה מדוייקת אצטרך לקרוא את מלוא ההסכם. לדעתי, זה גבולי לבקש הגדלה רק בשל אי - לקיחה להסדרי ראייה.
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
זה לא ממש עקב אי לקיחה להסדרי ראייה , את החישוב לסכום עשיתי בידיעה על ההוצאות שיהיו לי עם ילדיי מכיוון שהוא לא לוקח אותם נגרמים לי הוצאות רבות , מזון חופשות בייביסיטר וכו' .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר