שלום! גרושתי הגישה נגדי תביעה להוצ"פ על זה שאני חייב לשלם חצי מהמנוי של ילדים בקאנטרי.ו רשמה בתביעה שזה חלק מהוצאות שהם חריגות. אני לא הסכמתי לזה והגשתי דרך עו"ד תצהיר שאני לא חייב ופרטתי למה. לאחר מכן התקבלה החלטה בהוצ"פ על דחיה והעברת התביעה לבית משפט . גרושתי לפני שהתקבלה החלטה יום לפני הגישה בקשה לצו מעצר ועיכול משכורת. כרגע עיכלו משכורת למרות ששלמתי 1500 ש"ח על עיכוב תהליכים ועו"ד בטל צו מעצר. אבל בהוצ"פ לט נותנים ביטול של עיכול עד שאני לא אשלם את החוב . איפה הגיון פה? אני חשבתי שאם יש עיכוב תהליכים אז לא מעכלים משכורת? מה קורה אני חייב לשלם? או שיחזירו לי את הכסף אחרי משפט שיתקיים בספטמבר? מה לעשות?
אם הינך מיוצג ע"י עו"ד תגיש בקשה בהולה לעיכוב כל ההליכים שנגדך עד לדיון בבקשה בבית משפט .
במקביל כמובן העו"ד שלך אמור להגיש בקשה דחופה להסרת העיקול תוך שימוש לרעה בהליכי משפט .
עו"ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום גם אני גרוש במשך שלוש שנים, אני ממליץ לך לשלם בהקדם את חובותייך ולא להסתבך עם גרושתך במסגרת הוצאה לפועל, כי תצטרך לשלם בסוף ביוקר ועם ריביות גבוהות על הכל ! ואף להיכנס לכלא בגין צו מאסר ...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר