רשום בהסכם גירושין לפני שהוריי נפטרו:מוסכם, כי במידה והאישה תתגורר בבית הוריה ו/או בכל מדור שיש לו זיקת בעלות למי ממשפחת האשה ואו בכל מדור אחר אשר היא איננה משלמת בגינו,יגרעו ממזונות הילדים הנקובים בהסכם זה סך של 200 ש"ח לחודש עבור כל ילד.
הוריי נפטרו ויש לי ולאחיות דירה בצפון מהירושה והדירה בשכירות ואני והאחיות מתחלקות בדמי שכירות.גרושי הודיע לי שלא ישלם לי יותר מדור.האם יש לו זכות?אני גרה בדירה במרכז ומשלמת שכירות כל חודש 4,200 ש"ח.אודה לך על המענה בהקדם.
אליס
ראשית,את לא עונה אל אף אחת מהאופציות הרשומות בהסכם -כך ,שרק מטעם זה לא ברו ראיך גרושך החליט את אשרהחליט...
שנית,
גם אם זה רשום, זה נראה לי מרחי קלכת. ואני סבורה שניתן הי להילחם כנגד סעיף זה בבית המשפט.
אם הוא יפסיק לשלם גשי להוצל"פ
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
גרושי טוען שבדק מול העו"ד וגם אמר שמכיוון רשום זיקת בעלות ולכן אינני זכאית.אמר לי לכי לבית המשפט ולכן אני תוהה...אחרי המענה שלך אני הבנתי שצדקתי שאני כן זכאית למדור כי אני לא גרה בדירה של הוריי.
אגיש בהוצל"פ במידה שלא ישלם מדור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר