נישאתי לפני כשנתיים לבחור עם בעיות אלימות קשות, הכה את אמו, אחיו, אותי ואף קילל את פקידות הסעד ואת עו"ד מטעם הסיוע המפשטי שמינתה לי המדינה וכן מס' נשים שזכו ממנו גם למכות. יש לנו ילדה משותפת והיום היא בת שנתיים, פקידת הסעד המליצה שהוא יעבור בדיקה פסיכיאטרית אך הוא סרב ואמר שהוא מוכן לעבור רק אם גם אני אעבור את הבדיקה ואכן פקידת הסעד כתבה זאת בתזכיר לבית הדין הרבני והם נתנו פסק דין ששנינו חייבים לעבור את הבדיקה. אני בחורה מאוד שקטה, ומאוד חוששת מהבדיקה אך נאמר לי שלא ניתן לערער על החלטת בית הדין הרבני האם זה נכון? מה ניתן לעשות במקרה הזה? בתזכיר פקידת הסעד ציינה את אופיו חם המזג אך בסופו של דבר קבעה ששנינו חייבים לעבור את הבדיקה. תודה
על המלצת פקידת הסעד לבדיקתך והחלטת בית הדין את יכולה להגיב ולהביע את דעתך בנושא , יחד עם זאת אם הינך לא סובלת מבעיה כלשהיא על פי הכתוב , את לא אמורה לחשוש מכך ,,,
מאיר אזוט , עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר