שלום,
אין באפשרותי לשלם את חוב המזונות.
אני כרגע גם לא עובד השופט החליט שאני השלם 4300 ש"ח שהייתי מרוויח 5500 ש"ח(לגבי הגשת ערעור זה הרבה כסף צריך עורך דין להפקיד כסף בבית המשפט-לא מבינים שפשוט אין לי)
הגעתי למצב שאני מחכה למשטרה שיבואו לקחת אותי למעצר,הבנתי לצערי שזאת הדרך היחידה שהגרושה תבין שסכום כזה אין באפשרותי לשלם.
שאלתי אם כדאי לרשום מכתב לעורכת הדין של הגרושה על מנת לנסות ולהגיע להסדר או לחכות לצעד ממנה שאני בטוח שיבוא לאחר שהיא רואה שאני יושב במעצר ולא משלם?
למה לא עונים לי
ראשית , עורך דין /עורכת דין ממנהלי הפורום תמיד עונים גם אם לעיתים קיים שיהוי של יום עקב היעדרות מהמשרד ,דיונים בבתי משפט וכו' ..
לשאלתך , אכן סכום מזונות שנפסק מחובתך לשלם ורצוי שתנסה להגיע להבנות עם גרושתך או בפניה לעורכת הדין שלה על מנת להמנע ממעצר תוך הצעתך לחלוקה לתשלומים בגין החוב שנוצר ...
אם חלפו מעל שישה חודשים מפסק הדין ניתן להגיש תביעה להפחתת מזונות במידה ואכן קיים שינוי נסיבות מהותי בהכנסותיך ..
מאיר אזוט ,עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר