שלום רב ,
התגרשנו לפני כ- 3 שנים , יש לי 3 ילדים קטנים , בשנה האחרונה הגרוש שלי לא עומד בסעיפים מסויימים בהסכם הגירושים .
הוסכם שעליו לשלם מחצית מהוצאות רפואיות חריגות , אך הוא מסרב להשתתף עימי בהוצאות של טיפולים אורטודנטים לאחד הילדים , בטענה שאין לו כסף .
אני חייבת לציין שתביעת המזונות נעשית ע"י הוצאה לפועל עקב הסירוב שלו לשם מזונות בעבר .
כמו כן בהסכם הגירושים יש פירוט של הסדרי הראייה בהם מצויין שעליו לקחת את הילדים ללון אצלו בכל סופ"ש שני ובחגים מסויימים . אך בפועל כבר כשנה שאינו עושה זאת .
שאלתי היא - האם אני יכולה לתבוע אותו בדרך כל שהיא על החלק שלו בהוצאות הטיפולים של הילד ? האם אני יכולה לתבוע אותו על הגדלת המזונות עקב ההוצאות שגדלות כשהילדים נמצאים בבית בכל סופ"ש ובחגים ? ( ממש לא מפריע לי שהילדים איתי , להיפך , אבל זה גם מקשה קצת כלכלית)
תודה .
את זכאית לדמי טיפול , וכן לקבלת סעד בנושא אי קיום הסכם הגירושין לרבות הגדלת דמי המזונות , מומלץ לך לאור מורכבות הנושא להסתייע בעורך דין הבקיא בדיני משפחה ,
עו״ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר