בעל רכב תדלק את רכבו בתחנת דלק פז בחיפה. הדלק הכיל בוץ ומים עכורים וכתוצאה מכך נגרמו לרכב נזקים שונים. תחנת הדלק לקחה אחריות על הנזקים והסכימה לפצות את בעל הרכב בסך של 5,000 שקלים. בעל הרכב, אשר היה סבור כי הנזקים אשר נגרמו לו היו גדולים יותר, הגיש תביעה כנגד תחנת הדלק לבית המשפט. בכתב התביעה נטען כי לאחר שהתובע סיים לתדלק את מכוניתו, הוא החל לנסוע אך המכונית שבקה חיים לאחר מספר רגעים. לדבריו, התברר לו כי הסיבה לכך הייתה הדלק המלוכלך.
התובע טען כי בעקבות התדלוק המדובר הוא נאלץ לקחת את הרכב למוסך והתיקונים עלו לו כ-2,200 שקלים. במסגרת התביעה כנגד תחנת הדלק, אשר הוגשה לבית המשפט לתביעות קטנות בחיפה, נטען כי התדלוק גרם לרכב גם לנזקים עקיפים אשר הוערכו בכ-11,200 שקלים. התובע עתר לפיצויים הן בשל התיקונים הישירים, הן בגין התיקונים העקיפים, והן בעקבות העובדה שהוא "נאלץ לשכור רכב חלופי למשך יומיים".
כפי שצוין לעיל, תחנת הדלק הודתה באחריותה אף טרם הגשת התביעה והציעה לשלם לתובע בגין נזקיו. כמו כן, פז הסכימה לשלם לתובע כ-3,200 שקלים בסך הכל, סכום הגבוה מעלות התיקונים הראשונים, וזאת בגין הנזקים העקיפים הנטענים. עם זאת, פז טענה כי התובע ביקש ממנה לפצותו בגין נזקים אחרים, שלא נגרמו בעקבות התדלוק, ואשר אובחנו ברכב לאחר שזה נסע כ-3,700 ק"מ נוספים. בית המשפט מתח ביקורת על התנהלותו של התובע, חרף זכאותו של האחרון לפיצויים. אי לכך, התביעה התקבלה באופן חלקי בלבד ובית המשפט לא פסק הוצאות משפט לזכותו של בעל הרכב. יודגש כי הפיצוי אשר פז הציעה לתובע, כבר בשלב הראשוני, היה גבוה מהפיצוי אשר נפסק לטובתו בסופו של היום בבית המשפט.